Autohuolto

MotorFix Naantali

Tervetuloa autohuoltoon, jossa palvelu sujuu huolellisesti ja nopeasti ammattitaidolla! Erikoistumisemme autohuoltoihin ja erilaisten vikatilanteiden ratkaisuihin Naantalin hallissamme tekee meistä luotettavan kumppanin autosi huollossa. Yrittäjävetoisena toimijana korostamme henkilökohtaista palvelua jokaiselle asiakkaallemme. Jokainen auton vikatilanne ja huolto on meille tärkeä haaste, jonka haluamme ratkaista mahdollisimman hyvin ja kustannustehokkaasti.

Hoidamme niin henkilö- kuin pakettiautotkin, joten voit aina luottaa siihen, että autosi on hyvissä käsissä. Pyrimme tekemään kaikki korjaukset ja huollot mahdollisimman nopeasti, jotta saat autosi takaisin tielle mahdollisimman pian. Käytössämme ovat nykyaikaiset testauslaitteet, joiden avulla varmistamme työmme laadukkuuden ja autosi toimintavarmuuden.

Tarjoamme myös sijaisautopalvelua, jotta arkesi sujuisi mahdollisimman kitkattomasti. Tule käymään tai ota yhteyttä ja varaa aika huoltoon!

Varaa aika »

Hinnat

  • Rengashotelli 80€ / kausi (sis. säilytys, pesu ja asennus)
    Rengaspalvelut numerosta 
    050 4308491
  • Huolto ja korjaus 75€ / tunti
    050 4308491

Kaikki hinnat »

Hae rahoitusta »

Täyden palvelun korjaamo

Tarjoamme sinulle kokenutta ja ammattitaitoista huoltoa autollesi. Ratkaisemme kaikki automerkkien erilaiset vikatilanteet. 

Ota yhteyttä »

Avoinna

Arkipäivisin klo 8.00 - 16.00
Myös sopimuksen mukaan

Kesän kiinnioloajat: viikoilla 30 ja 31, 22.7.-2.8. välisen ajan