Autokorjaus

MotorFix Naantali

Tervetuloa autokorjaamollemme, missä ammattitaito ja kokemus kohtaavat autosi huolenpidossa! Olemme toimineet alalla vuosien ajan ja olemme kerryttäneet mittavan kokemuksen kaikenlaisten autojen korjausten parissa. Asiakkaidemme luottamus on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siksi panostamme jokaiseen korjaustyöhön suurella huolella ja ammattitaidolla.

Korjaamo koostuu alan kokeneista ja koulutetuista ammattilaisista, jotka tuntevat autot läpikotaisin. Osamme turvallisesti ja tehokkaasti korjata autosi ongelmat, oli kyseessä sitten pieni osien vaihto tai suurempi moottorin uusiminen. Korjaamollamme käytämme aina laadukkaita varaosia ja parhaita työkaluja varmistaaksemme, että korjaukset tehdään kestävästi ja turvallisesti. Asiakkaan tyytyväisyys on meille kunnia-asia, ja teemme kaikkemme varmistaaksemme, että autosi korjaus sujuu mutkattomasti ja että saat sen takaisin tielle turvallisena ja toimivana.

Olipa autosi korjaustarve mikä tahansa, voit luottaa siihen, että meillä se on hyvissä käsissä. Ota yhteyttä, nähdään korjaamollamme Naantalissa!

Ota yhteyttä »

Hinnat

  • Rengashotelli 80€ / kausi (sis. säilytys, pesu ja asennus)
    Rengaspalvelut numerosta 
    050 4308491
  • Huolto ja korjaus 75€ / tunti
    050 4308491

Kaikki hinnat »

Hae rahoitusta »

Täyden palvelun korjaamo

Tarjoamme sinulle kokenutta ja ammattitaitoista huoltoa autollesi. Ratkaisemme kaikki automerkkien erilaiset vikatilanteet. 

Ota yhteyttä »

Avoinna

Arkipäivisin klo 8.00 - 16.00
Myös sopimuksen mukaan

Kesän kiinnioloajat: viikoilla 30 ja 31, 22.7.-2.8. välisen ajan